birkaç hafta önce izlediklerimizin aynısını uyguladık ben çok zevk alıp boşalmama rağmen o orgazm olamadı. Bu arada basıncın şiddeti sonlara doğru artabilir çünkü deliriyor vajina.
Bir kadın böyle diyorsa o kişi cinsel ilişkide orgazm oluyor demektir. Orgazm baş ağrısı ise tam orgazm sırasında ortaya çıkar. Baş ve boyun bölgesinde, çok hafif başlayıp cinsel uyarılma arttıkça şiddeti artan ağrılardır. Orgazm baş ağrısı neden olur?
Seks esnasında çok zevk alıyorum ancak hiç orgazm olamadım. Masturbasyon yaparken de klitoral orgazmı yaşıyorum. ancak o zaman kadın başarıya ulaşıp orgazm olur.
slm benim bir arkadaşım var geceleri yatakta telefondan gizlice porno izleyip sonra uykuda orgazm oluyorum diyor. ama o boşladım orgazm oldum diyordur.
sevgilim sürekli bana cinsellikte odaklanmadığımı sadece klitoral orgazm yaşadığımı söylüyor. oda ısrarla bildiğini iki orgazm şekli olduğunu söylüyor.
eşimin orgazm problemi var yada ben de problem var bilemiyorum. eşim çok geç orgazm oluyor, içinde gidip gelirken nerdeyse 40-60 dakika yapmama rağmen git-gelle.
sende orgazm olursun niye istemiyorsun diyor. diğer türlü seks yaşamadan nasıl orgazm olabilirim ki ? yani ben mi yapamıyorum yoksa böyle orgazm olunur mu olunmaz mı ?