Dünyada ve ülkemizde diyabet ve cinsel sorunlar en çok rastlanan kronik rahatsızlıkların en başında geliyor. Günümüzde tüm dünyada yaklaşık 300 milyon diyabet hastası bulunuyor. Diyabetli erkeklerde sertleşme sorunu görülme riski sağlıklı erkeklere göre üç kat daha fazladır.
…sinirli oluyorum @giz_cev diyabete bağlı sinirlenme şeker hastalarında seks seks düşkünü erkek seks yapamayınca sinirleniyorum sinirli erkekler merhaba, şeker yani diyabet sorunları yaşayan kişilerde sadece cinsellik değil her hangi bir konuda sinirlenmek diğer insanlara göre biraz daha kolay olabiliyor.
eşim 44 yaşında, ileri düzey diyabet ve tansiyon hastası. @civciv eşinizde diyabet ve tansiyon rahatsızlığı olmasından dolayı buradan size verebileceğimiz takviye gıdalar potansiyel tehlike içermekte.
kas gevşetici ilaçlar kullanmak boşalmayı geciktirirmi @colombus90 cinsel ilişkide kas gevşetici ilaçların zararı diyabetliler kas gevşetici kullanabilirmi kas gevşetici cinsellik kas gevşetici penisin sertleşmesini önlermi kas gevşeticilerin cinsellige etkisi Olabilir kullandığınız…
…ereksiyon hapları baş ağrısı yapmayan sertleştirici baş ağrıtmayan ereksiyon hapı bir hafta süren sertleştirici hap cinsel gücü artırıcı afrodizyak bitkisel ilaç diyabet hastası cinsel uyarıcı ilac alabilirmi en iyi doğal cinsel ilaç en iyi sertleştirici forum en iyi sertleştirici hangisi erken boşalıyorum ve sertleşme sorunu ne yapmalıyım…
Sertleşme problemi daha çok 30 yaşları başlarından sonra başlar ve kronik hastalık, pelvik incinme, alkol, sigara kullanımı, diyabet gibi riskleri olan hastalarda daha sık rastlanması tesadüfi değildir. Vasküler nedenler de risk faktörleri sigara kullanımı, yüksek tansiyon, diyabet , kalp hastalığı ve yüksek kolesterol düzeyidir.
Genellikle yaşın ilerlemesiyle birlikte gelişen diyabet, obezite, kalp hastalığı, yüksek tansiyon gibi kronik tıbbi durumlar ereksiyonu doğrudan etkiler. Erken yaşlarda görüldüğünde ise yüksek tansiyon, kalp hastalığı ve diyabet gibi ciddi sağlık sorunlarının uyarı işareti olabilir.
üçüncüsü vücut ağırlığındaki değişiklikler, diyabet gibi metabolik durumlar ve yaşlanma süreci, bu gibi durumlar, dolaşım sistemini etkileyerek ciltte pigmentasyon değişikliklerine sebep olduğu biliniyor.